Omschrijving


        THE HOUSE OF THE RISING SUN
        CORTIJO TE KOOP IN ANDALUCIA
    MET PRIVATE GOFBAAN VAN 9 HOLESIn het zuiden van Spanje, tussen Gibraltar en Marbella, ligt het bergdorpje « Gaucin ». Het is een bevoorrechte woonplaats met groene valleien en adembenemende uitzichten op de zee en Afrika.
Gaucin is een bijzonder mooi dorp en de omgeving heeft een tal van veeleisende mensen van over de hele wereld aangetrokken. Het is een perfect toevluchtsoord van een altijd te drukke wereld en toch slechts op 20 minuten afstand van de Costa del Sol snelweg.
HRS ligt in 100 ha wild bos en is het levenslange droomhuis gebouwd door een gepensioneerde Spaanse diplomaat en zijn vrouw. Hij wilde genoeg grond voor hun privé-koninkrijk, met genoeg ruimte voor paardrijden en, als voorzitter van één van de beste golfclubs van Spanje, heeft hij een 9 holes golfbaan aangelegd om zelf te kunnen oefenen en voor zijn talrijke genodigden.
HRS staat aan de oevers van de rijke Genal vallei en kijkt uit op de schilderachtige Monte Crestellina en de Sierra Berjema natuurreservaten. Het is een prachtig en uniek eigendom en, daar er geen nieuwe bouwwerken meer toegestaan zijn, zijn er slechts enkele landhuisjes verspreid in de omgeving.
Het eigendom bestaat uit vier gebouwen, met in totaal 7 slaapkamers en 5 badkamers en ook nog een huis voor het personeel met 2 ½ kamers, wat een totaal bewoonbare oppervlakte betekent van ongeveer 1000 m² en 500 m terrassen en patio’s.
Enkele van deze gebouwen kunnen eventueel worden omgebouwd tot extra kamers.
Een beek loopt door het pand en voedt twee meren van, in totaal, 1500m². De ene gelegen bij de golfbaan en andere bij de boomgaard (o.a. sinaasappelbomen, citroenbomen, granaatbomen, olijfbomen, avocado, mispel). Er zijn ook 5 waterputten.  
Energie certificaat
E spec
:
In aanvraag
Comfort
Verwarming
:
Niet meegedeeld
Keuken
:
Geïnstalleerd
Beglazing
:
Dubbel
Comfort binnen
:
Dubbele beglazing, airconditioning, alarm, internet
Comfort buiten
:
Zwembad, buitenverlichting, terras
Bestemming
:
Privé - meerdere gezinnen, investeringsgoed, tweede residentie, hoofdverblijfplaats
Architectuur
:
Tijdloos gerenoveerd
Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
In aanvraag
Bouwvergunning verkregen
:
In aanvraag
Dagvaarding en herstelvordering
:
Niet van toepassing
Verkavelingsvergunning
:
In aanvraag
Bestemming
:
Nog niet aangevraagd
Erfgoed
:
Nee
Algemeen
Adres
:

29600 MARBELLA (Spanje)
Aantal slaapkamers
:
7
Aantal badkamers
:
5
Bewoonbare opp.
:
1000 m²
Grondoppervlakte
:
10000 m²
Beschikbaarheid
:
Bij akte
Financiële info
Prijs
:
€ 1.950.000
Uw Makelaar